Gek Op Bestek.   36 comments

Gek Op Bestek.

 

 

Fork You !!

 

2009 - 02-01 Bestek 02

 

 

Peace, Please..

 

 

2009 - 02-01 Bestek 03

 

 

Peace & Fork You.

 

 

2009 - 02-01 Bestek 04

 

 

Iron Waves.

 

 

2009 - 02-01 Bestek 01

Geplaatst1 februari 2009 doorHenk Jonkvorst inGeen categorie

36 Reacties op “Gek Op Bestek.

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. It’s nothing personal !

  Like

 2. is dat ook echt niet zo??????????????

  Like

 3. henk gaat daar je bestek nou poseren op de foto?heerlijk zoals je je fantasie zo neer kan zetten met de juiste teksten erbij gr en knuf pee

  Like

 4. Ik ben de nieuwe Uri Geller Peetje.

  Like

 5. Schitterend weer, maar mol je al je vorken voor de kunst ? Niet dat het niet mag hoor vind het schitterend, maar het werk vooraf is wellicht ook intensief. Tenzij je Geller trekjes hebt. Tjeemie zie het voor me. Schitterende foto’s weer en blijf erbij dat je in de klasse echte profs zit. Kijk maar http://www.inputoutput.nl/welkom/ : je kunt het beter !

  Like

 6. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik de ‘fork you foto’ niet zelf heb bedacht Rita.Het voorbereiden en in scene zetten van de foto is echter wel een enorme klus.

  Like

 7. Die laatste is eigenlijk wel erg mooi…..Die vorken waren al zo, neem ik aan….Nou ja, 1 0f 2 (oude) vorken ombouwen….kan geen kwaad….Van wie had je het idee?Agnès

  Like

 8. Hallo Henk,toen ik vanmorgen langs jouw woonplaats reed, dacht ik nog: wat zou Henk weer bedenken voor zijn site!?!Hèèl origineel hoor!Heel leuk gedaan!Groeten, Liz@

  Like

 9. Geniale foto’s ! De derde foto vind ik de mooiste. Ik kan me voorstellen dat je daar wel een hele tijd mee bezig bent geweest, om dat zo goed op de gevoelige plaat vast te kunnen leggen !

  Like

 10. @Agnes: Ik bekijk veel foto’s op verschillende fotoforums, Heb de foto ongeveer een half jaartje terug op een site gezien. Zou niet meer weten van wie. Bij de onderste foto heb ik vorken tegenover elkaar geplaatst en gestapelt.

  Like

 11. Te gék leuk!!!! allemaal stuk voor stuk "BestukStuk" … glimlach van Noon, dank voor je mooie berichtje in blogje van vandaag …

  Like

 12. Ik vind het een hilarisch goed idee. Kan Uri Geller een puntjes aanzuigen. Oeps……………

  Like

 13. Een spruitje prikken met "fork you" lukt wel maar met "peace" wordt het lastig. Overigens hebben de vorken een antieke stijl, je bent toch niet antiek bestek naar de knoppen aan het helpen he? Of zijn ze van lood? We vallen hier allemaal steeds in herhaling en daarom doe ik ook maar weer mee: zeer geestig en moo. Chapeau!!!

  Like

 14. @Ilona: Deze vorken zijn van het hardste staal en Anno 1750.Mijn over over over overgrootmoeder zou zich ondraaien in haar graf als ze me bezig had gezien.

  Like

 15. Een erg leuk idee en de foto’s zijn mooi geworden en zeker zeer apart, dit doet Uri je niet na Henk, die buigt alleen de stelen! Absoluut foto’s die goed zijn voor een glimlach!Liefs, Ann.

  Like

 16. Weer een heel mooi onderwerp,met leuke resultaten .

  Like

 17. Schitterende foto’s (al heb ik de ontwerpen al eerder gezien) Ik heb veel ervaring met het ombuigen van vorken, in de jaren 80 gebruikte ik ze als sieraden. Voor de foto zou ik bij de ‘peace and vork you’ dat kleine witte lichtpuntje ertussen in weghalen, maar dat is mijn mening…..

  Like

 18. leuke foto’s , wordt wel moeilijk eten zo .

  Like

 19. Jij weet ook altijd wel iets aparts te bedenken Henk,maar hier krijg je spijt van hoor,bij "Tussen kunst en Kitsch" werden exact de zelfde vorken hoog getaxeerd,maar die handen nog wel goede tandjes..hihi.Groeten van Edward.

  Like

 20. @Henk, goddank lig ik nog niet in mijn graf maar anders zou ik er even uitkomen …… hoe kun je toch antieke spullen vernielen??? Of het waarde in geld heeft, maakt me niet uit maar ik houd van oud -en 1750 is heeeeeeel oud – en antiek dus ik krijg hier buikpijn van. Voortaan eerst even aan mij vragen of het mag, hoor :-((( cultuurbarbaar!!!! Errug, eg wel!!! Wat ’n zund. Toedeloe Ilona

  Like

 21. Waanzinnig leuk gedaan Henk!Ik moest erg lachen toen ik de 1ste foto zag…Fork you too…no-no-no….Pease please!!Hartstikke leuk!Liefs Corry en doggy Joep!!

  Like

 22. haha, die Henk is weer bezig! een beetje humor kunnen we wel gebruiken nu iedereen zo naar de lente verlangt. Maar, gelukkig heb je geen enge messen op de foto gezet, anders zou ik nog kunnen denken dat je echt een eng mannetje bent….Liesje

  Like

 23. Denken Annelies Hij is Het!!!! Pas maar Op … grinnn die Henkiepenkie … wat een vork toch teweeg kan brengenForkYou2

  Like

 24. Zie je maar weer dat een vork niet alleeen om te eten is ha ha. Bovenste foto vind ik super.Had dit niet kunnen bedenken.

  Like

 25. Dit meen je niet, je hebt je over-over grootmoeders vorken gemold ??? Hoop dat je ze nog rechtgekregen hebt. Fork You zegt die overgrootmoeder nu tegen je.

  Like

 26. Haha sommige mensen geloven ook echt alles wat ik zeg, komt door m’n trouwe hondeogen denk ik.

  Like

 27. Uhh, dat gaat voor jou ook op he….. hard edelstaal anno 1750, duh!!!! Maar dan heb je toch wat leuks te ouwebetten op deze manier?!Goed weekend!

  Like

 28. Toch eens op die trouwe hondenogen letten, de vorken komen mij ergens bekend voor maar dan niet als antiek, uit welk hotel komen ze Henk? Of heb je een bejaardentehuis leeggehaald? Geweldige stunt hoor, klasse! Dit is ook echte humor.Liefs, Ann.

  Like

 29. Een bejaardentehuis leeghalen Ann ? waar zie je me voor aan. Ik heb eigenlijk geen idee waar ze vandaan komen. Ze zijn gewoon overgebleven uit de boedelscheiding, Ik heb er nog genoeg over voor een volgende creative uitspatting.

  Like

 30. Ahem, was ook maar een grapje hoor Henk en dat hoef ik er toch bij jou voortaan niet bij te zetten toch? Maar antiek ken ik er nog wel uit hoor, ik heb heel erg moeten lachen om alle reacties en heb dan ook eerst niets gezegd.

  Like

 31. Dit zijn alweer prachtige foto"s .

  Like

 32. Leuk!!!!!!

  Like

 33. Worden die dingen tenminste ook eens voor wat anders gebruikt.Erg orgineel Henk.

  Like

 34. schitterende foto’s en leuk bedacht henk ,wat een reakties he,super.groetjes van gerrit.

  Like

 35. Ik zie dat ik nog te vroeg ben…..

  Like

 36. wanneer dien je die maaltijd nu eens op! FY!!! weet dat je koken kan grinnnn Moet je kijken hoeveel gasten je hebt … (enne Ann moeten bij HenkiePenkie nou ook al op onze woorden passen brrr grrrrrrr was maar een geintje had het net uit mijn systeem kladder gewoon alles op!!! moet meer gestunt worden!!!!!!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: