Colour my world.   24 comments

Colour my world.

 

Wie bij een eerst oogopslag denkt dat ik hier smarties op de foto heb gezet zou bij de eerst hap wel eens bedrogen uit kunnen komen. Deze stekelige snoepjes zijn niet anders dan gekleurde punaises die ik zaterdagmorgen samen met nog enkele andere kleurige artikelen bij de ‘Action’ heb gekocht. Ik ben nu eenmaal gek op kleur en aangezien het in de natuur in mijn ogen nog steeds een troosteloze bedoening is zoek ik de kleuren ergens anders.

Tevens heb ik deze foto’s geplaatst ter inspiratie voor de deelnemers aan de wedstrijd die maandelijks door mijn gewaardeerde spacevriend ‘Edward’ wordt georganiseerd met als thema voor deze maand ‘Kleur’.

 

Eetmenietjes.

2009-02-15 Punaises Lijst

 

 

Kleurige Clipjes.

2009-02-14 Paperclips 01 Lijst

 

 

Grijpgrage Handjes.

2009-02-15 Haarknipjes Lijst

 

 

Even De Koppen Bij Elkaar Steken.

2009-02-14 Potloden 01 Lijst

Geplaatst15 februari 2009 doorHenk Jonkvorst inGeen categorie

24 Reacties op “Colour my world.

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Super Henk zo simpel zo mooi .De potloden zijn erg mooi met hun schaduwen

  Like

 2. Henk, ze zijn weer met geen kleurpotlood te beschrijven,mijn grijpgrage handjes hebben deze prachtige foto’s goed bekeken,en met de kleurige paperclips bij elkaar gedaan,en deze met de prachtige kleuren van de eetmenietjes op het publikatiebord geprikt.ik hoop dat de spacevrienden hieruit inspiratie kunnen opdoen voor de fotowedstrijd van deze maand.henk,komplimenten van gerrit.

  Like

 3. Verdorie Henkie toch was ook bij Action paar weken terug kocht dezelfde dingen als hierboven tjaaaaa voor de wedstrijd hahaha zie de LOL er echt van in super zet … Eerst zet Edward een heleboel kleurige voorbeelden op zijn blog en nu jij stelletje malloten!!Super mooie foto’s Henk Jonkvorst … De laatste vind ik het toppertje … misschien dat ik die pik;-)

  Like

 4. dat is al duidelijk tegen zo’n kleuren kan ik niet tegenop, maar wie weet. …. wat ik nog in petto heb in ieder geval zeer mooie en kleurijke foto’s.

  Like

 5. Als je een van deze foto’s had ingezonden, was je ongetwijfeld een van de kanshebbers op de overwinning geweest ! Maar waarschijnlijk heb je nog wel een klapper achter de hand ! Ik vind ze allemaal erg mooi, maar ik vind de onderste ook heel bijzonder omdat de potloden zichtbaar "doorlopen" onder de fotolijst.

  Like

 6. Kleur in huis genoeg Henk, de potloden zijn prachtig maar de eetmenietjes is een vondst! Prachtige foto’s voor weinig geld en je hoefde niet eens het huis uit met dat pokkeweer. Echt iets voor de deelnemers om te zien dat er nog genoeg kleur is te vinden.Liefs.

  Like

 7. ja hoor, dit is weer buitengewoon , de potloden …echt gaaf, hoe ze doorlopen haha maar toevallig weet ik hoe dat moet.ik ben wel benieuwd nu of ik jouw inzending er deze keer zo kan uitpikken.

  Like

 8. De potloden zijn in lijn zeer mooi. Alle foto’s zijn mooi. Zeer creatief. Ik blijf versteld staan van je vondsten. Het geduld ook.

  Like

 9. Ooooh, Henkie! ik hou wel van een fel kleurtje. De punaises zijn erugggg mooi! Idd net snoepjes….en ik hou van snoepies. Leuke inspiratie voor Edward zijn wedsrtrijd ja. Maar ik weet nog steeds niet wat ik op een foto zou moeten zetten. Jij wordt vast de winnaar dit keer!Trouwens waar gebruik jij die haarklemmetjes voor….? hahaLiesje

  Like

 10. hee henkie nou niet al je mooie dingetjes al neer zetten he , wel wat overhouden voor de wedstrijd hahahaha je is zo goed he er valt nog veeeeeeeeeeeeeeeel te leren voor me , heel deze serie is weer op en top henk kwaliteiten petje af voor je fantasie en hoe je het allemaal neerzet .gr en knuffel pee

  Like

 11. Weer prachtige kleurrijke foto`s. Sta steeds te kijken van je ideeen, erg creatief moet ik zeggen. Daarom vind ik het altijd leuk om bij jou op de space even te komen kijken.Groetjes.

  Like

 12. Hey Henk,Stuk voor stuk prachtig gedaan hoor!Gisteren wilde ik al komen kijken maar dat lukte niet,nu werkt alles gelukkig weer.Goh,die potloden,hoe kom je erop?Geintje!Lefs Corry en doggy Joep!!

  Like

 13. OEf, hoe lang ben je met die potloden bezig geweest? Is geen mikado, ha. Gaaf.

  Like

 14. Ik denk ook dat je gaat winnen Henk ! Mooi !

  Like

 15. Iedereen bedankt voor de reacties. Ik wil trouwens helemaal niet winnen Rita, vandaar dat ik ook niet meedoe met de wedstrijd. Het leek me alleen leuk om de deelnemers te inspireren. Er zijn zoveel leuke kleurige objecten en onderwerpen om op een orginele manier vast te leggen, gewoon te veel om op te noemen.@sjerrie: met een vaste opstelling, dus met de camera op statief valt het nog best mee om de potloden in een nette cirkel te leggen.

  Like

 16. Schitterende kleurrijke foto’s Henk,als dit geen bron van inspiratie is weet ik het niet meer hoor!Je hebt zonder meer gelijk,er zijn genoeg kleurige onderwerpen te vinden,zowel buiten als in huis.Groeten van Edward.

  Like

 17. En weer kort maar krachtig….>> PRACHTIG <<gr. Gerd.

  Like

 18. Schitterend en wat een prachtige kleuren en zo scherpGr Janny

  Like

 19. Henk,Kleurrijker dan kleur!!!Complimenten en bewondering…..Een feest om naar te kijken.Het zijn schilderijtjes, die je zo aan de wand kan hangen.Of om …….. van te maken!Inspiratie ten top!Groet, Liz@

  Like

 20. In de natuur is nu ook wel kleur te ontdekken, hoor Henk, maar deze foto’s zijn heel leuk, wat zeg ik super……..Goeie vondst, toch blijft het naar mijn idee nog steeds een uitdaging om kleur in de natuur te blijven zoeken….. We zullen overigens het resultaat van die zoektocht zien op de fotowedstrijd van Edward….. Ik ben heel benieuwd waar iedereen mee komt….Agnès

  Like

 21. Wat een feest van kleur zeg en zo fantatisch scherp. Ha, ja, de fotowedstrijd van Edward, de zoektocht naar kleur…..maar ondertussen is dit wel heel erg inspirerend. Veel kans heb ik nog niet gehad om er iets aan te doen dus ik zoek nog maar even door.Groetjes,Alexandra

  Like

  °○°Alexandra
 22. Zo heej, krijg neiging om mijn zonnebril op te zoeken. Wat een feest van kleur!

  Like

 23. Lekker vrolijk allemaal, waar de action al niet goed voor is!Nou ga ik even mierene…… op de laaste foto met de potloden hadden paars en lichtblauw ietsiepietsie naar buiten gemoeten voor een mooie ronde middenstip…..maar van scherpe potlootpunten ga ik altijd kwijlen!

  Like

 24. Lekker kleurtje inderdaad, en ja, ze zaten in de spam… je links

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: