De laatste mast   23 comments

De laatste mast.

Knetterende knetterkabels ?                 Hoogspanning Levensgevaar !!!!

Duizelig /

/ Stairway to heaven

 

 

1

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

4

Geplaatst23 juli 2009 doorHenk Jonkvorst inGeen categorie

23 Reacties op “De laatste mast

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. De twee eerste foto’s hebben een heel mooi lijnenspel Henk, ik ben van mening dat deze opnamen in kleur het niet zo goed zouden hebben gedaan,dus een terechte keuze om het in zw/w te doen. Even een waarschuwing voor de spacevrienden,…..klik vooral niet op deze foto’s,want dan gaat je haar rechtop staan en branderig ruiken.

  Like

 2. Mooie en bijzondere foto’s Henk, duizelig wordt je er natuurlijk wel van met dat naar boven kijken, zwart/wit vind ik ook het mooist bij dit soort foto’s.

  Like

 3. schitterend lijnenspel van dingen waar ik mij meestal aan stoor in het landschap…maar oke oke, ik geef het toe, ik gebruik ook stroom.

  Like

 4. Oef, wat heb jij gerookt voordat je deze foto’s ging maken ? wat het ook is effect heeft het zeker wel . zwart wit lijkt gewoon te kloppen toch.

  Like

 5. Er is wel iets heel vreemds aan de hand met deze mast

  Like

 6. op een atistieke manier mooi ! mooi lijnenspel, en idd zwart-wit vindt ook ik hier heel mooi bij passen. heb dus eigenlijk geen toegevoegde waarde met mijn commentaar ! haha, val alleen even in herhaling.

  Like

 7. De kabels die naar beneden hangen is toch niet normaal?

  Like

 8. Levensgevaarlijk

  Like

 9. Daar zal toch zeker geen spanning meer op hebben gestaan???? Dat zou een Schotse hooglander het leven kunnen kosten.

  Like

 10. Tsjonge…jonge… even duizelig wel…. maar niet lang…. amazement komt ook weer om de hoek kijken…. prachtig dit perspectief…. en helemaal in zwart-wit….en het was ook nog een beetje gevaarlijk zo te zien en te lezen…. maar niets is jou vreemd op dat gebied Henk…. wederom….. fraai….ciao,Agnès

  Like

 11. Da’s een end springen vanaf dat platformpje op de onderste foto. Wel mooi., zouden zomaar voor Apo’d door kunnen gaan.

  Like

 12. mooie fotos henk ,maar de titel ,, laatste mast midden in een weiland ????????????lijkt me raar…waar moet de stroom naar toe ???????’

  Like

 13. mooi perspectief, maar zolang je niet naar boven klimt is zo een mast toch niet gevaarlijk het stikt hiervan. Apart zijn de fotos’zeker

  Like

 14. Met passen en meten, wordt de meeste tijd……Wat heb jij veel pas- en meetwerk moeten verrichten, Henk!Maar het is wel de moeite waard geweest!Erg mooi gedaan!Groeten, Liz@

  Like

 15. @Lukas: Inderdaad laatste mast midden in een weiland in the middle of nowhwere. De kabels gingen ondergronds verder.

  Like

 16. dank voor de uitleg henk,wens je een goed wekend.

  Like

 17. Leuk onderwerp Henk je moet er maar opkomen om zoiets te fotograferen

  Like

 18. Hoe kom je in godsnaam op dit onderwerp zoiets kun jij alleen maar verzinnen.Maar de foto`s zijn te gek Henk.

  Like

 19. Als je met gevaar voor eigenleven onder een hoogspannigsmast gaat liggen voor een foto kan ik me voorstellen dat je denkt dat ik mijn actiefoto’s ook in scene zet door geld te bieden, haha. Toch was daar geen cent aan verknoeit hoor, mijn kids moeten gewoon werken voor hun centjes, hoe creatief ze daarmee zijn zie je morgen wel 😉

  Like

 20. Hahaaaaa zat je maar een beetje te plagen Sandra

  Like

 21. Prachtig wat een idee en zeker in zw/w Vr Gr Janny

  Like

 22. Ik zit hier op de camping tijdens het koffiedrinken even op de space te kijken. Mooie foto’s, dus je lag letterlijk even onder hoogspanning !

  Like

 23. En vanuit deze mast gaat de stroom de grond in. Er bestaan komplottheorieen dat de overheid stiekem ondergrondse kerncentrales heeft gebouwd. Zou me niets verbazen of ik heb daar op een kerncentrale gelegen. In dat geval moet de titel van dit item ‘De eerste mast’ zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: