Paddo’s met een sjaaltje   27 comments

Paddo’s met een sjaaltje.

 

Dat het kouder wordt in de natuur is natuurlijk aan alles te merken. Temperaturen die dalen, gras dat niet meer groeit en bladeren die verkleuren, uitdrogen en uiteindelijk ontzielt ter aarde storten. Ook de Overijselse sjaalpaddo laat merken dat de winter in aantocht is en doet z’n naam alle eer aan.

 

1

 

 

 

 

 

2

Posted 17 oktober 2009 by Henk Jonkvorst in Geen categorie

27 responses to “Paddo’s met een sjaaltje

Subscribe to comments with RSS.

 1. ’t is bijna een soort pietenkraagje, wel heel leuk gezicht hoor!

  Like

 2. Heerlijk warm een lekkere sjaal om .

  Like

 3. Wat een pracht gezicht, deze heb ik nog nooit gezien maar ze hebben gelijk om die lange kale nekken ;-))) De onderste foto vind ik het mooist, bij de bovenste storen de lichte vlekken wat, maar misschien was dat wel jouw bedoeling!Liefs, Ann.

  Like

 4. Het is zeker wel weer tijd voor de sjaal! Deze paddestoel heb ik ook nog niet eerder gezien. Wel een grappig gezicht dat kraagje.

  Like

 5. Ik prefereer in ieder geval je paddestoelen met een schattig sjaaltje dan die dubieuze van Edward. Prettig weekend.

  Like

 6. Een heel bijzondere uitvoering, komt alleen in de Zwarte Dennen voor ?

  Like

 7. Hahaaaa heb je me gezien John ?

  Like

 8. Ben de chatbox aan het zoeken, vruchtloos

  Like

 9. Chatbox ?

  Like

 10. Wat een schitterend exemplaar met een sjaaltjeGr Janny

  Like

 11. Hahaha…deze Paddo komt de winter wel door,het zijn prachtige scherpe foto’s Henk,maar dat zijn we van jou wel gewend! Ik wens je nog een hele goede zondag verder.Groeten van Edward.

  Like

 12. Sommige reacties lijken op chatboxen 🙂 Maar kan niet alle dagen bal zijn he.

  Like

 13. Henk, ik ben al heel wat keren in de Zwarte Dennen geweest, evenals in Staphorst, maar ondanks jou herkenbare uitstraling, ben ik je nog nooit tegengekomen !

  Like

 14. @John : Henk is onherkenbaar als tie op fotojacht is. Moet wel want het stikt van de paparazzi in de struiken 🙂

  Like

 15. John, let vooral op mensen die half in het water staan en een grote camera in hun handen hebben, kijk ook laag bij de grond, of hoog in de lucht, maar nooit gewoon lopende mensen want daar is Henk vast niet bij ;-)))

  Like

 16. Wat heeft men toch vreemde ideeen over mij…………..grijnzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  Like

 17. John,….je moet ook wel heel veel geluk hebben om Henk in Staphorst tegen te kunnen komen hoor,hij heeft meestal huisarrest of een straatverbod!

  Like

 18. Het grappige is dat er al verbodsborden in sommige straten staan met mijn kop erop. Henk is zeer vereerd

  Like

 19. Foto Henk, foto. Ik zit naar een thriller te kijken en heb nu al een rolberoerte, mijn hemel ik ben niet incontinent maar toch ieder kwartier een reclameblok. Nu beweren ze met vernieuwde ariel alles op 15 graden schoon te krijgen. Zal wel schone was ! @Edward : er is ook reclame voor je, maar daar ga ik hier niet op in grin grin

  Like

 20. Haaaa je wil een foto van dat bord met mijn kop erop ?

  Like

 21. Een hogere steel, dat scheelt alwel weer… wat voor paddestoelen zijn dit nu weer? Wat is mijn kennis hiervan toch slecht….

  Like

 22. Schitterende paddestoelen. Waarom kom ik zowat niet tegen. Heb me van de week lazerus gezocht en vond maar een zielig exemplaar. Toedeloe.

  Like

 23. @henk, tuurlijk wil ik die foto.

  Like

 24. In het Staphorster bos staan er plenty Ingeborg. Ik was vanmiddag in een ander bos en ook vrijwel niets te vinden.Hahaaaa krijg je niet Rita. Ik plaats ‘m eerst zelf als het zover is…

  Like

 25. Henk, het spookt hier, echt waar, ik heb 2 versies van dit blog ? Dit kan toch niet ????? Loon heeft ook al eens een keer zoiets gezegd. Maar nu zie ik het zelf ??????

  Like

 26. Hahaaaaa dat krijg je van die paddestoelthee Rita. Soms verandert mijn beeldscherm in 3D, komt er zomaar een vuist uit. Oeps AUWWW

  Like

 27. Henk : mijn eerste gedacht op dat ander log was : oef zou ik Henk beledigd hebben of zo want zag mijn reacties niet meer. Klik nog eens en zie ze weer. Zit te thrillen van de thrillet en dit log. Shaken dus. Oef, toen rode wangen. Tja soms spelen bepaalde genen nog een rol. Het is wel al de tweede keer vandaag, was kip aan het bakken in de oven en kwam er na 45 minuten achter dat de thermostaat nog niet aan stond. Ik denk echt dat ik een vrije dag hard nodig had vandaag.En nee kan weer niet slapen van de thriller

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.