When the sun goes down part I   23 comments

When the sun goes down…..Part I

Geen idee hoe het bij jullie was maar hier was het afgelopen maandag 28 december een prachtige dag en de zon beloofde fraai onder te gaan. Je wil dat avondlicht eigenlijk zo mooi mogelijk vangen in je camera en het idee kwam bij me op om naar de plas van Kerkenland te fietsen. Water doet ‘t goed bij mij en zonder een zuchtje wind en golven kan je de spiegelingen mooi meepakken. Bijkomend voordeel was dat de oever vanaf deze kant vrijwel geheel van z’n dichte begroeiing is ontdaan, in de zomermaanden is deze kant vrijwel onbegaanbaar. Dit was voor mij dus weer eens even ouderwets genieten van een prachtige locatie en voortreffelijke lichtomstandigheden in een verstilde natuur.

 

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

Foto’s zijn groter te zien met F11 en aanklikken

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

 

1

 

 

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

 

 

2

 

 

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

 

 

3

 

 

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

 

 

4

 

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

 

Posted 30 december 2009 by Henk Jonkvorst in Geen categorie

23 responses to “When the sun goes down part I

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nog een dag te gaan, maar een mooi eindblogje…de ondergaande zon.Fijne jaarwisseling Henk

  Like

 2. Deze prachtige foto’s zijn een mooie afsluiter op fotografisch gebied van 2009 Henk, op naar een heel nieuw jaar waarin wij vast wel weer van je kunsten kunnen genieten. Ik wens je een hele goede jaarwisseling,en een voorspoedig 2010!Groeten van Edward.

  Like

 3. Mooi hoor die bomen in beginnend avondlicht weerspiegelt in het water…. het was me het fotojaartje wel, Henk… je hebt ons allerlei verschillende onderwerpen laten zien. Je foto’s waren altijd al mooi, maar werden eigenlijk steeds nog maar weer beter….. Ook heb je je enorm ingezet met het geven van foto-adviezen aan anderen. Geweldig leuk allemaal. Ik kijk uit naar een nieuwe ronde in 2010… Een heel fijne jaarwisseling…Agnès

  Like

 4. En een goed en gezond 2010….Agnès

  Like

 5. Mooie metafoor die ondergaande zon aan het einde van het jaar! De eerste en de laatste zijn juweeltjes. Afdrukken, lijstje eromheen en verkopen. Wedden dat ze in de rij staan? 😉

  Like

 6. Sjees Henkie, ze zijn weer allemaal om van te kwijlen hoor, vakwerk dus. Zit nog steeds te wachten op officiële publicaties…….Alvast een hele dikke nieuwjaarsknuf en een geweldig 2010!

  Like

 7. Groteske ondergang van het oude Jaar Henk ! Op naar ’t nieuwe !

  Like

 8. Als metafoor had ik dit logje nog niet bekeken.Toch even iedereen een fijne jaarwisseling toegewenst en be carefull met vuurwerk

  Like

 9. Wat een pracht foto’s om het jaar af te sluiten Henk zo gaat 2009 onder en morgen komt 2010 op of we die nu zien of niet! Nogmaals een heel goede jaarwisseling en neem maar een extra pilsje! Ik heb nu al koppijn van die ellendige jeugd met teveel zakgeld wat een geknal en dat al dagenlang, blij dat ik vertrek vanmiddag in Exloo is het toch rustiger. Voor 2010 ook alvast heel veel mooie foto plekjes gewenst dan kunnen wij er ook weer van genieten.Liefs, Ann.

  Like

 10. Ja, hier was het ook prachtig al moest ik de zonsondergang vanuit de auto bekijken….bleh. Vooral je laatste foto, zo mooi zo zacht!Over al die piercings heb ik het liever niet, ik moet nog eten straks, hahahaaJij ook een fantastischflitsendfotojaar toegewenst!

  Like

 11. @ann : hier knalt het vuurwerk al sinds gisteren in de lucht. Ik word er gestoord van. @Henk : nogmaals fijne jaarwisseling, beter geen vuurwerk in buurt, dan loop je ook geen brandwonden op (variant op beter 1 vogel in de hand etc.)

  Like

 12. Ook hier is het vuurwerk niet van de lucht. Kojak vindt ’t prachtig en bij iedere knal zit ie in de vensterbank.Af en toe hoor je hier ook doffe dreunen van het melkbusschieten. Misschien zo nog even een kijkje nemen

  Like

 13. Henk kijk uit hoor, die deksels kunnen een deksels eind wegkomen, doe je oranje vestje maar aan!@ Murwarita, ik heb het meteen wel weer voor een jaar gehad het lijkt wel of W.O.III is uitgebroken ;-(((

  Like

 14. 14 miljoen de lucht in vanavond ? En de enge geesten zijn nog niet verdreven ? Dat is toch om te huilen ?

  Like

 15. 14 miljoen ? volgens komt daar nog een 50 miljoen bij Rita….Owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wat zijn we toch arm met z’n allen en wat zitten er toch veel gezinnetjes in financiele problemen.

  Like

 16. 14 miljoen *slik* ik had er maar een paar miljoen voor nodig om heel veel mensen blij te maken, toch enorm zonde van zoveel geld! Het valt allemaal nog mee, niet meer janken, werken en minder uitgeven kan nog steeds.

  Like

 17. …en weer mooie fotos Henk, prachtig!Wij wensen jou een goede jaarwisseling,en een voorspoedig 2010!gr. Tine&Gerd

  Like

 18. De foto’s zijn weer schiterend!1 De onderste vind ik het mooiste!Fijne avond!!

  Like

 19. Happy New Year!!!!!Vanuit een wit brabant…maar o wat is het koud hihiGelijk wat zeuren in het nieuwe jaar…te diep in het glaasje gekeken?

  Like

 20. Valt mee hoor Rebbeltje hahaaaa.Ik drink niet meer zo regelmatig en dan kan het maar zo gebeuren dat je kop een beetje rammelt.Maar inmiddels rammelt m’n maag alweer dus dat lijkt me gezond teken.Ik blijf ook maar lekker bij de kachel

  Like

 21. mooi platen, de onderste is echt Wauw!

  Like

 22. huh, zie nou pas dat ik wel heel laat ben met reactie….

  Like

 23. Hahaaa maakt niet uit Sandra. We missen allemaal wel eens wat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.