Een pluim vóór de fotograaf   13 comments

Een pluim vóór de fotograaf

Foto’s kan je groter bekijken met F11 en aanklikken.

 

|>———————————————————————————————<|

|>—————————————————————————————————————————————————<|

1

 

|>—————————————————————————————————————————————————<|

|>—————————————————————————————————————————————————<|

 

2

 

|>—————————————————————————————————————————————————<|

|>—————————————————————————————————————————————————<|

 

3

 

|>—————————————————————————————————————————————————<|

|>———————————————————————————————<|

 

 

Geplaatst19 maart 2010 doorHenk Jonkvorst inGeen categorie

13 Reacties op “Een pluim vóór de fotograaf

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Hoe kom je op het idee…grote pluim !!!Ze zijn weer mooi.fijn weekend

  Like

 2. Prachtige foto’s Henk, zelf vind ik de onderste het mooist maar de twee bovenste zijn ook pracht platen, de foto’s geven een beeld van verlatenheid, eenzaamheid met een gloor van hoop door het wazige zonlicht. Het filmpje is in en in triest de Palastijnen die vechten zijn heus geen lieverds, maar wat moet je oplaatst als alle hoop is verdwenen en er is geen toekomst meer, overal waar de Amerikanen zich mee zijn gaan bemoeien is mis gegaan, zonder de hulp van Amerika had Israël misschien heel wat soepeler geweest.

  Like

 3. heerlijk om naar te kijken henk en de pluimmm nu die verdien je echt

  Like

 4. ik vroeg me al af of het in je bol geslagen was….donker maar mooie platen weer.

  Like

 5. Mooie pluimen, de bovenste vind ik het mooiste.Groetjes

  Like

 6. Persoonlijk vind ik de 3e foto het mooist vanwege de compositie en de zon weerkaatst ook mooier in het water.@Ann : wat de foto’s betrefd, het is nogal eenzijdig belicht. Ze hadden er ook foto’s bij moeten zetten van uiteengereten bussen omzwermd door bebloede lichaamsdelen van Israeli’s, als gevolg van zelfmoordaanslagen door Palestijnen. Israel is omgeven door corrupt onverdraagzame dictaturen die er alleen maar op uit zijn om Israel van de kaart te vegen. Als Amerika Israel niet zou steunen, dan waren ze al lang van de kaart geveegd. Dit is gewoon een propaganda filmpje. Wie zegt dat de foto van de vrouw met kinderen die een geweer op zich gericht krijgt, niet in scene is gezet ? Om het publiek te manipuleren wordt er van alles uit de kast gehaald ! @Henk, ik ga er van uit dat je dit met de beste bedoelingen erop gezet hebt. Dit dan ook geen kritiek op jou. Ook niet op Ann. Ik begrijp haar reactie, maar ik wou alleen even mijn gedachten over dit filmpjes naar buiten brengen.

  Like

 7. Het is toch altijd een plezier om naar je foto`s te kijken Henk. Geef jij je zelf wel eens een pluim? Nou dan krijg je ze van mij, en meer dan een hoor. Natuurfoto`s zijn altijd erg in trek geweest bij mij. Deze foto`s stralen ook weer een rust uit waar je lang naar kunt kijken. Ook de zachte kleuren die de gloed van de zon geeft is super mooi. Toppie, toppie.Nog een fijn weekend gewenst.

  Like

 8. Ook hier heb je weer hele mooie opnamen van gemaakt Henk, je blijft ons telkens weer verrassen. Foto nr.2 is mijn favoriet, ik ben nu eenmaal eigenwijs…hahaha! ik wens jou een heel goed weekend.Groeten van Edward.

  Like

 9. @ingeborg Ik geef mezelf natuurlijk geen komplimenten. Ik zat met m’n toestel pal achter die pluim. Dus de graspluim zat vóór mij. (zie de de streepjes boven de óó) hahaaaa. Maar wel een titel waar ik dus reacties hoop uit te lokken……volgens mij gelukt.@John Ik ben niet zo kortzichtig dat ik me laat leiden door een filmpje met muziek van een zanger waar ik fan van ben. Ik weet maar al te goed hoe beestachtig smerig het spelletje is dat door alle partijen gespeeld wordt in die regio. Israelisch met hun zware wapens en oorlogstuig en Palestijnen met hun zelfmoordaanslagen.Was ook eigenlijk helemaal m’n bedoeling niet om een politieke discussie op gang te zetten.En wat de berichtgeving van de media betreft weet ik ook niet meer wat ik moet geloven. Er wordt inderdaad heel wat in scene gezet gelogen en gemanipuleerd op het hoogste nivo. Kijk maar eens naar wat de beweegredenen zijn geweest om destijds de oorlog tegen Irak op gang te zetten.

  Like

 10. @ John, toch even een antwoord, ook ik ben niet zo kortzichtig dat ik me laat leiden door één filmpje en misschien is het wel zo dat Israël zonder Amerika van de kaart was geveegd, maar dat neemt niet weg dat er daar vreselijke dingen gebeuren en heel vaak heeft Amerika daar een handje in, wat ik niet goed kan praten. Kijk maar eens wat er allemaal is gebeurd in Afghanistan ook daar heeft Amerika de wapens geleverd en de soldaten opgeleid, Rusland heeft zich terug moeten trekken en dat gebeurt volgens mij nu weer met Amerika en alle andere landen, natuurlijk neem ik je niets kwalijk iedereen zijn/haar eigen mening. Sorry Henk!

  Like

 11. Had die streepjes wel gezien Henk, ha ha. Maar de titel vind ik wel wat hebben. Zou het niet vreemd gevonden hebben als ze zonder streepjes waren geweest want je mag best trots zijn op al die mooie opnames waar je iedereen van laat genieten.

  Like

 12. mooi gevonden (vooral de bovenste foto). Ik was eerlijk gezegd al een poosje niet meer op je space geweest. maar af en toe moet ik toch even weer komen koekeloeren ! x, c.e

  Like

 13. Hé Henk, deze had ik nog niet gezien… ik vind net als C. de bovenste erg mooi…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: