Ooievaar   17 comments

Ooievaar

De foto’s zijn gemaakt in Dierenpark “Aqua Zoo” in Leeuwarden.

Echt spectaculaire diersoorten als olifanten en leeuwen kom je er niet

tegen. Toch verwachtte ik er geen ooievaars aan te treffen, Die beesten zijn

Vooral in deze regio geen zeldzame verschijning. In een dierentuin zijn ze dan wel

weer wat minder schuw. Ik denk dat ik volgens jaar maar eens een jaarabonnement neem

op een dierentuin. Je kan er dan zo vaak heen als je wilt en je kan dan eens rustig de

tijd ervoor nemen om bepaalde diersoorten uitgebreid te fotograferen.

 

>-< 

 

1

 

>-< 

 

2

 

>-< 

 

3

 

>-<

Geplaatst13 augustus 2010 doorHenk Jonkvorst inGeen categorie

17 Reacties op “Ooievaar

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. WOW geweldig mooie foto’s van de ooievaar, het barst er van in de Aqua Zoo en je hebt vast nog veel meer mooie foto’s gemaakt van de vogels daar. Ik ben er vorig jaar geweest maar vind het een akelige bedoening, veel te clinisch aangelegd maar wat vogels betreft is het natuurlijk wel heerlijk. Een fijn weekend, liefs, Ann.

  Like

 2. Prachtige foto van een hele mooie vogel. Hier in het zwin is een groot vogelreservaat. Maar is best een eindje van je vandaan vrees ik. Fijn weekend

  Like

 3. Wat een luxe om ze zo dichtbij te kunnen halen…mooi zijn ze weer…Fijn weekend

  Like

 4. Van Agua Zoo, had ik nog niet eerder gehoord Henk, maar jij hebt er prachtige opnames van deze ooievaar gemaakt! Ik wens je een heel goed weekend.Groeten van Edward.

  Like

 5. Het otterpark noemen wij het hier………………… Mooie foto’s van de earrebarre!Fijn weekend!xsjerrie

  Like

 6. Wat leuk om juffrouw Ooievaar hier zo mooi en duidelijk te zien. Goed plan van je om een jaarabonnement te nemen want dan kunnen we alle dieren van de onvolprezen Fabeltjeskrant binnenkort verwachten. Hartstikke leuk!!!

  Like

 7. Wel héél fráái overigens Henkiepenkie: je was een kwartiertje bij Ann vandaan, bakkie kunnen doen! En een half uurtje bij mij vandaan. Tsja, wat je daar gemist hebt zul je nooit weten. Grinnnnnnnnnnn

  Like

 8. «»«»«»««»«» EYEGASM! «»«»«»««»«»»«»

  Like

 9. Ik geloof niet dat ik een ooievaar van zo dicht bij heb gezien.Heel mooi !!!Fijn weekend en groetjes,Corry.

  Like

 10. HELP, nu wil Edward de volgende keer natuurlijk naar Aqua Zoo, het was vroeger het Otterpark Sjerrie, maar nadat de laatste otter was omgekomen hebben ze de boel veranderd, ik weet nog best dat het allemaal weiland was en je alleen de Grote en de Kleine Wielen had, Henk heeft dan wel prachtige foto’s gemaakt maar wat hij bij ons heeft gemist is héél veel!

  Like

 11. @Ann tot voor twee jaar terug had ik zelfs nog nooit van het park gehoord maar uit jou info maak ik op dat het al langer bestaat. Een dagje dierentuin is altijd leuk maar op de uren dat ik het liefst fotografeer is het park dicht.Met een jaarabonnement heb je ook onbeperkt toegang tot dierenpark "De Wissel" in Epe, "Zoo Park Overloon. en nog enkele attracties. Misschien iets voor volgend jaar.

  Like

 12. Henk, tot ieders ergernis was het zelfs voor jaren geleden toen het nog Otterpark een 70 km. zone, een abonnement op verschillende dierenparken is altijd leuk, maar voor mij te ver, ik heb een abonnement op De Kruidhof en dat vind ik ook leuk al zijn er geen echte dieren, tenzij je de mensen gaat meerekenen ;-)))

  Like

 13. prachtige foto’s weer , van dat park heb ik ook nog noot gehoord, maar is ook ver bij ons vandaan. Een abonnement is iets waar wij ook wel eens over gedacht hebben. van ons uit is het natuurlijk ook altijd nog een aardig eindje rijden .

  Like

 14. Ojee als je overal waar je n de buurt bent op de koffie moet dan vergeet het fotograferen maar hihi….offffffffff je moet heel nieuwsgierig zijn naar je medespacers.Hier stinkt het….whahahahaha

  Like

 15. De eerste foto is prachtig! dierentuinen…soms ook wel zielig…zoals sommige dieren in hokjes zitten. Wij hebben een paar jaar een abonnement op het safaripark beekse bergen gehad. Keileuk om daar rond te wandelen. En het is allemaal ruimer voor de dieren als in dierentuinen.Het abonnement koste voor het hele gezin net zoveel als een abonnement voor 1 persoon voor de efteling. Dus de moeite waard.

  Like

 16. Nog nooit in Aqua Zoo geweest. De foto’s zijn stuk voor stuk weer erg fraai geworden ! Het sterft hier in de buurt van Meppel en Staphorst weliswaar van de ooievaars, maar zo dichtbij als in Aqua Zoo kun je ze hier vaak genoeg niet benaderen.

  Like

 17. Het zijn weer zoals altijd super foto,s .Ook al wonen we in friesland we ben er nog nooit geweest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: