Zaterdag 21 augustus 21.00 uur   13 comments

Zaterdag 21 augustus 21.00 uur

>-<

dagen worden alweer korter

2010-08-21 Landschap 01

>-<

Geplaatst24 augustus 2010 doorHenk Jonkvorst inGeen categorie

13 Reacties op “Zaterdag 21 augustus 21.00 uur

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Niet alleen worden de dagen alweer korter, het lijkt (hier tenminste) wel of de herfst in volle hevigheid is losgebarsten. Stormvlagen en slagregens en vanavond weer es ouwerwetse donder en bliksem. De takken en halve boomstammen vliegen je om de oren. Jouw foto ziet er daarbij vergeleken heel vriendelijk uit. Mooie, verstilde sfeer. Maar ja, zaterdag was het hier ook nog een stuk rustiger. Truste Henkie en werk ze morgen.xxBea

  Like

 2. Ja je kan het goed merken Henk, over 6 weken staat hier de oliebollenkraam alweer! En dan zullen de perpernoten bij de super ook weer in de vakken liggen…..néé he? Wat een rust straalt deze foto uit, mooi hoor.Groeten van Edward.

  Like

 3. Was ons ook al opgevallen…het is weer sneller donker…Prachtige foto

  Like

 4. Mijn tuinstoelen zijn zo ongeveer een meter of 6 de tuin ingewaaid. Donder en bliksem en pikkenacht hier vanavond… Op deze foto is het heerlijk rustig!xsjer

  Like

 5. mooie foto,maar wat zijn de takken/struiken vaag,en ja bij jullie word het langzamerhand weer herfstmooie kleuren buiten straks.

  Like

 6. Wat gaat het snel hè nu het weer eerder donker is , je voelt het meteen aan de nachten. Moet eerlijk zeggen dat ik wel blij ben sávonds een wandeling heeft nu weer veel meer te bieden. prachtige plaat weer deze maar inderdaad de struiken zien er wat vreemd uit.

  Like

 7. stilte voor de storm….. Het lijkt alsof je de struiken heel erg hebt opgelicht…maar soms denk ik ook dat mijn beeldscherm de dingen iets ander weergeeft, hangt er maar net van af hoe je er voor zit.

  Like

 8. zaterdag was nog een mooie dag tot laat in de tuin bbq gehad , ook wij hebben hier in de gaten dat de dagen korter worden , weer een schitterende foto die de stilte voor de storm aangaf gr en knuf pee

  Like

 9. Een prachtige foto.Gisteren en eergisteren een ware wolkbreuk boven A’dam.Met bakken tegelijk kwam het naar beneden.Gisteren begon het nog hard te waaien en de takjes van de oude platanen vlogen om je oren.Best eng,hoor.De bomen vol in blad en dan die storm.Maar vandaag..de zon..Jippie!!Groetjes,Corry.

  Like

 10. Een mooie foto maar ook triest, de zomer is al aan het afscheid nemen en het ziet er op de foto al kil uit brrrrr, voor de een is dit een uitzicht van rust voor mij een van kilte een alleen zijn.

  Like

 11. Ik heb de foto opnieuw geplaatst. De schaduwpartijen keken inderdaad niet echt prettig.Goed gezien van Marion en Sandra.

  Like

 12. vind de struiken/bomen er nog steeds vreemd uit zien.

  Like

 13. Ik vind deze foto heel mooi. Helemaal niet somber. Ik vind het niet erg dat de dagen korter worden. Heeft ook iets moois en knus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: