Urban exploring the old factory III   14 comments

 

Urban Exploring . . . the old factory III

.

@

Het hogedruk Pistool

Urban exploring  Old Factory Karcher

.

@

.

14 Reacties op “Urban exploring the old factory III

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Je bent met een erg leuke serie bezig, Henk

    Like

  2. Zeg eerlijk, je hebt het hele hok eerst grondig gesopt!

    Like

  3. Ik was een hogedrukpistool aan het zoeken, maar heb er dan ook de ballen verstand van. 😉

    Like

  4. Ben terug paraat mijn vakantie zit er op.Mooi weergegeven Henk.
    Je zocht de grootste op..mooie reclame voor de firma

    Like

  5. je hebt hem mooi op de voorgrond gekregen,wel erg groot zo,wat me opvalt de foto’s zijn nogal grijs,zelfs het geel valt weg maar wel mooi zo.

    Like

  6. Deze foto reekt me net wat minder aan dan de eerste foto’s in deze serie. Voor mijn gevoel mist hij spanning.

    Like

  7. Het ziet er daar wel Spic&Span uit Henk, ze wisten zeker dat de fotograaf zou komen. Het wordt zo wel een serie, die mij aan werken doet denken, en daar ben ik net van genezen.

    Like

  8. Zijn die dingen niet geel? 😉

    Like

    Jetskefotografie
  9. En laat ik nu net gister een Kärcher ruitenreiniger gekocht hebben bij de Formido, leuk om te zien en om antwoord te geven op Jetske, ze zijn er in het geel en in het wit, vreemd maar waar, de gele worden bij de bouwmarkten verkocht en de witte bij de witgoedzaken. Een leuke foto Henk en inderdaad meteen reclame voor die firma die overigens heel goed bekend staat wat jij uiteraard wel zult weten.

    Like

  10. Het ziet er inderdaad allemaal spic en span uit !

    Like

  11. Is je foto nou zo flets of heb je de kleuren eraf gespoten Henk. Ik vind de foto op zich wel ontzettend mooi en zelfs de diepte zie je hierin.

    Like

    • Selectief met de verzadiging van de afzonderlijke kleuren werken brengt rust in de foto Helma. Afhankelijk van het soort foto wat je maakt natuurlijk. Bij natuurfoto’s moet je niet aan de kleuren gaan trekken maar in zo’n ouwe fabrieksruimte met al die rommel werkt het ontkleuren heel goed. Verder is bewerken natuurlijk afhankelijk van smaak

      Like

  12. Hoi Henk,

    ik ben nog geen ster in het bewerken van foto’s. Ik heb Lightroom 3 en Adobe Photoshop Elements 10, maar meer dan een beetje scherper makken, soms wat ruis weghalen en soms croppen doe ik niet. Ik heb ook het lightroomboek en ben me suf aan het lezen, alleen de uitvoer wil nog niet echt lukken hih..

    Dank je wel voor je uitleg op “punt”.

    Like

    • Netjes afwerken van een foto is een hele kunst Helma. Veel fotosoftware heeft een schat aan mogelijkheden en als je jezelf daar met teveel enthousiasme op stort krijg je overbewerkte foto’s. Het is de kunst om juist zoveel mogelijk van die schuifjes met rust te laten. Lightroom is prima software om basisbewerkingen mee uit te voeren, zeker als je foto’s in RAW schiet is Lightroom een prachtig programma

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.