Omega 3
.
Ω
.
.
Ω
.
Posted 17 januari 2013 by Henk Jonkvorst in Macro, Tabletop
Tagged with Canon 100mm macro 2.8 usm, Canon eos 7D, Foto, Fotografie, gezond, macro, macro fotografie, macro objectief, Omega 3, Photo, Photography, Tussenring macro, Vette Vis, Vetzuur, Zalm, Zeevis
Subscribe to comments with RSS.
Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.
Fotograferen = Een levenslang leerproces.
Fotograferen = Schrijven met licht.
Fotograferen = Kijken.
Wat je met een zalm al niet kan doen, mooi Henk.
LikeLike
Ziet er lekker uit.
LikeLike
Ik weet niet of ik het mooi vind……;)
Tussenringen met je 100mm macro op de 7D?
Kun je vertellen waarom je dat doet?
Groetjes.
LikeLike
In dit geval ben ik best diep in het onderwerp gedoken, en dan kan een tussenring van pas komen. Een uitsnede maken kan natuurlijk ook maar het liefst hou ik het volle formaat.
De grote massa fotografen gebruikt macro enkel voor de bloemekes en de bijtjes. Ik zoek graag naar onderwerpen die minder voor de hand liggen. Besef ook best dat niet iedereen dat waardeert. vindt ik ook niet erg 🙂
LikeLike
Bedankt voor je antwoord Henk, ik vroeg me eigenlijk af waarom je nog een cropcamera gebruikt terwijl je fullframe tot je beschikking hebt.
Over macro en speciale onderwerpen. Blijf vooral zoeken Henk, dat waardeer ik zeker, zat prachtige foto’s bij je gezien, in dit geval is het denk ik de kleur die me niet zo aantrekt,
een kwestie van smaak.
LikeLike
als ik moest kiezen koos ik voor fullframe maar een cropcamera heeft het voordeel dat je je brandpuntsafstand van je telelens virtueel met 1,6 mag vermenigvuldigen, goedkope extra millimeters, zeg maar 🙂 en ook het scherptebereik is groter, vooral handig bij macro omdat je met een groter diafragma hetzelfde scherptebereik krijgt als op je fullframe, Voor het werken met de lichtsterke 50mm en de 14mm ga ik in alle gevallen voor de fullframe.
LikeLike
Zeer speciaal, is het minst wat je kan zeggen….
LikeLike
Hmmmmmmmm
LikeLike
Hmm, heerlijk.
LikeLike
Pingback: More and More Benefits of Omega 3 | What Is Omega 3 Good For?
Dat is een pracht onderwerp, zo uit de koelkast. Lekker.
LikeLike
Hè jesses … ’t is best wel weer een mooi foto, daar niet van, maar ik heb helemaal niks met vis …
LikeLike
Ik vind het een prachtfoto,origineel idee …mooi uitgewerkt en ik hou wel van de kleur.Maar smaken verschillen inderdaad.
LikeLike
Deze laat ik aan me voorbij gaan zie het mooie er ook niet van…maar toch een fijn weekend
LikeLike
Wat het is maakt in principe niet uit Henk, de foto ziet er gewoon smakelijk uit, eerst dacht ik aan fruit maar nu gelezen dat het zalm is, inmiddels zal het wel op zijn 😉
LikeLike
Het is zonder meer een aparte en kleurrijke foto Henk, en smaken verschillen (gelukkig) nu eenmaal. Het is toch geen zalm van Foppe he?
LikeLike
Het is dat je Omega 3 gebruikt dus ga ik ervan uit dat eht rode zalm is Henk.
het zou ook een vrucht kunnen zijn maar ja… die heeft geen omega 3 hihi..
Hele bijzondere foto wel!
Groetjes, Helma
LikeLike
Mooi vastgelegd, schitterende kleuren en mooie scherptediepte. Groet, Gery
LikeLike
Heel erg mooi gemaakt !
LikeLike
Bijzonder mooi beeld . Hier hou ik heel erg van.
En wat het is maakt niet zoveel uit.
LikeLike
Het is inderdaad weer eens wat andere dan al die creepy macro’s van insecten hihi. En ook leuk dat het niet direct duidelijk is wat het is.
LikeLike