Supermaan   23 comments

Supermaan

.

[

.

…..  Dead of night How bright you glow  …..

……….……….……….   KLIK   …………………………

.

Supermaan Foto Supermaan September 2015 Foto Volle Maan Foto Maansverduistering Foto Bloedmaan Foto Maan Eclips Foto Maan Eclips 2015

.

.

[

.

.

23 Reacties op “Supermaan

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Voor de echte supermaan moet je straks vroeg opstaan maar ik vind dit ook super!

    Like

  2. Oh prachtig. Nu hoef ik de wekker niet te zetten.

    Like

  3. Hier is het zicht op de maan ook niet best Henk. Maar deze fraaie opname heb je in elk geval.

    Like

  4. Gaaf Henk, groter gaat hij inderdaad niet worden, wel bloody. Nou maar hopen dat we niet bloody tired zijn tegen die tijd.

    Like

  5. Super!

    Like

  6. Mooi, Henk..

    Like

  7. Mooi Henk.Op veel plaatsen hing er bewolking Hier was het klaar maar ik was zo moe dat ik er niet voor opgestaan ben.

    Like

  8. Deze foto is mij mooi genoeg Henk, overigens nooit geweten dat er onderaan zo’n wriemeltje zit, in kleur zou het op een overrijpe meloen lijken 😉 Ik heb om kwart over drie even gekeken, maar toen was er maar een klein hapje van de maan af, en om daar nu nog langer voor op te blijven was mij te gek. De maan is altijd mooi rood of niet. (mooie muziek erbij).

    Like

  9. Om half vijf opgestaan, drie kwartier zitten knoeien om het kreng er scherp op te krijgen, wat niet lukte met de 2x extender en niet zo slim geweest die er maar even af te gooien en opnieuw te proberen. Waarom kan dit niet tijdens de dag eigenlijk?!!!?
    Knap resultaat van de supermaan, Henk.

    Like

    • Ik heb ook geen ervaring met bloedmanen Mark. Het ding gaf verrekte weinig licht en ik kwam in lange sluittijden en nog hogere iso’s terecht. weg met die rommel 😦

      Kan me eigenlijk niet indenken dat het focusprobleem aan je extender ligt Mark. Niet ieder objectief is geschikt voor een extender. Zelf pas ik deze alleen toe op mijn lichtsterke vaste lenzen van 200 en 300 mm

      Like

  10. Haring met slagroom ???
    Das andere koek dan een bloedmaan…mooi plaatje maar of ik er voor mijn bed uit zou komen…betwijfel het haha
    Groetjes

    Like

  11. Mooi Henk, ik ben blijven slapen.

    Like

  12. Knappe foto van de supermaan, Henk. Heel verstandig om vroeger op de avond een foto te maken, want hoe lager de maan boven de horizon staat, hoe groter hij lijkt. Ik heb de superbloedmaan aan me voorbij laten gaan, want rond vier uur ’s nachts is voor mij echt geen tijd.

    Like

  13. Bloody ‘maandag’ Mooie foto Henk. Ikke was te lui om de wekker te zetten. Hij was hier geloof ik wel mooi te zien. Hm………..

    Like

  14. Je hebt je Supermaan er Supermooi opstaan Henk, goede scherpte. Ik ben zelf pas om 02.00 uur naar buiten gegaan. Moet toegeven dat het scherpstellen een zware dobber was, zou ook makkelijker geweest zijn als de Aarde even zou stilstaan 😉

    Like

  15. Echt heel, heel mooi!
    Daar kan ik dan ook best jaloers op worden want ik heb dat nog nooit voor elkaar gekregen om een maan mooi op de foto te zetten.
    Jij laat hier gelijk weer even een staaltje vakmanschap zien 🙂

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.